Website Hondenschool De Challenge

Website Hondenschool De Challenge

Voorlopig is het nog bedoeld als hobby – maar het moet er wel professioneel uitzien natuurlijk. Hondenschool De Challenge (Soest, Baarn, Eemnes e.o.) vroeg Bureau Soestdijk om een goede website te maken. Een fijne kluif!

We zijn begonnen met de structuur. Welke informatie wil je kwijt en welke indeling is het meest logisch? Daarna webteksten schrijven en de site ontwerpen en bouwen. Iedere pagina is voorzien van een in tekst en beeld zeer duidelijke call-to-action, iets dat nogal eens vergeten wordt.

Een inschrijfformulier helpt om reacties snel en efficiënt te verwerken. En zoals iedere website die we opleveren heeft deze site een gebruiksvriendelijk CMS of content management systeem waarmee de klant zelf controle houdt over de inhoud. Foto’s en teksten kunnen op ieder moment worden toegevoegd, veranderd of verwijderd – zonder dat de vormgeving daardoor in gevaar komt.

En o ja: we hebben De Challenge meteen geholpen met een nieuw logo.

Plezier in ons werk hebben we altijd – maar als je te maken hebt met zulke razendenthousiaste klanten als trainer Léon de Boer en assistent-trainer Félicia de Boer is het helemaal een feest.

Wil je ook aan de slag met je hond? Zaterdag 1 november beginnen de cursussen. Schrijf je in of vraag een een proefles.

challenge-home

Share Button