Website Top Catering – responsive en activerend

Website Top Catering – responsive en activerend

Eerder dit jaar realiseerde Bureau Soestdijk de nieuwe website voor Eetwinkel Boerenjongens op IJburg. Onlangs deden we dat voor het Amsterdamse zusterbedrijf Top Catering. Het moest frisser, aantrekkelijker en vooral ook met een duidelijk Call to Action natuurlijk.

Cees Picauly verzorgde de inhoud van de website (structuur en webteksten), Olaf Klemann tekende deze keer voor zowel webdesign als ontwerp en bouw. Dankzij responsive design is de website ook goed te bekijken op tablet en mobiel.

tc-catering-662

• Catering

Organiseren, gasten ontvangen, koken en serveren – het is een vak waarin je alleen goed kunt zijn met de nodige bevlogenheid. En bevlogen zijn de professionals van Top Catering.

Het bedrijf, dat 20 jaar bestaat, werkt voor onder andere de Gemeente Amsterdam, de ambtswoning van de burgemeester, ministeries en binnenlandse en buitenlandse bedrijven. Maar ook rederij Kooij en veel particulieren waarderen de prestaties van Top Catering.

tc-take-away-662

• Take away

Op dit moment worden de activiteiten van Top Catering uitgebreid. Je kunt er aan de Veemarkt 33 in Amsterdam ook terecht voor verse broodjes. Makkelijk en lekker voor op het werk, onderweg of thuis.

Naast ‘gewone’ broodjes kun je kiezen voor het inmiddels zeer populaire ambachtelijke brood van het Vlaamsch Broodhuys zoals meerzaden, camprémy, boekweit en Christophe pavé. Ook voor vegetariërs of flexitariërs valt er veel te genieten.

tc-home-662

Share Button